Köpvillkor

Hos Miss Sally är alla beställningar välkomna. Du måste dock ha fyllt 18 år när du handlar.

KUNDUPPGIFTER

Första gången du handlar hos oss, fyller du i dina kunduppgifter. Ange rätt e-postadress, då orderbekräftelsen skickas dit. Lämna även ditt mobilnummer, då du får en sms-avisering på paketförsändelsen.

BETALSÄTT

Förskottsbetalning, swishbetalning eller bankgiro. Du gör din beställning och väljer förskottsbetalning, swish eller bankgiro i kassan.
Du får automatiskt en orderbekräftelse. Betala in den angivna summan direkt till vårt företagskonto, Miss Sally (Jennifer High)

Swedbank: Clearingnummer: 8030-9 kontonummer: 73 098 1669
Bankgiro: 5229 – 7918
Eller swisha in din betalning till: 0703 77 48 77

Glöm inte att ange ordernummer!

När du lagt en order skickas en orderbekräftelse till din e-postadress. Du får en sms-avisering när paketet är hos ditt ombud. Vi skickar paket med DHL Leveranstid: 1-6 dagar beroende på paketstorlek. För miljöns skull återanvänder vi ofta emballage.

TRANSPORTSKADA

Skadeanmälan görs av kund direkt till fraktbolaget.

EJ UTHÄMTAT PAKET

Det är viktigt att du hämtar ut ditt paket. Om paketet inte hämtas ut och går i retur till oss, debiterar vi dig 300 kronor för att täcka våra kostnader för frakt, returfrakt och administration.

14 DAGARS ÅNGERSRÄTT

Enligt distansköpslagen har du ångerrätt i 14 dagar. Varan skall komma tillbaka i samma skick som försäljningen och du står själv för frakten. Kontakta alltid oss innan du skickar tillbaka något.

BILDER

Vi kan inte garantera att en vara som visas i webbutiken exakt återger de färger som den har i verkligheten. Det kan bero på inställningen på din dator hur färgen återges.

Om du undrar något kontaka oss jennifer@miss-sally.se

Miss Sally innehar F-skattsedel.

Organisationsnummer: 

670426-0162 d

Sociala Medier

Besök oss

Böda Hamnsvägen (Påsk-Skördefest)
Hantverksgatan 16
38773 Löttorp

Kontakta oss

jennifer@miss-sally.se

Öppettider

Mån-Fre : 

Lördagar

Söndagar