Köpvillkor

Hos Miss Sally är alla beställningar välkomna. Du måste dock ha fyllt 18 år när du handlar.

KUNDUPPGIFTER

Första gången du handlar hos oss, fyller du i dina kunduppgifter. Ange rätt e-postadress, då orderbekräftelsen skickas dit. Lämna även ditt mobilnummer, då du får en sms-avisering på paketförsändelsen.

BETALSÄTT

Klarna, swish betalning eller bankgiro. Du gör din beställning och väljer Klarna, swish eller bankgiro i kassan.
Du får automatiskt en orderbekräftelse. 

Obs! Om du valt swish eller bankgiro, betala inom tre dagar efter du har lagt orden.

Klarna betalning
Bankgiro: 5229 – 7918
Eller swisha in din betalning till: 123 337 24 63

Glöm inte att ange ordernummer!

När du lagt en order skickas en orderbekräftelse till din e-postadress. Du får en sms-avisering när paketet är hos ditt ombud. Vi skickar paket med DHL Leveranstid: 1-6 dagar beroende på paketstorlek. För miljöns skull återanvänder vi ofta emballage.

FRAKTKOSTNAD FRÅN 89 kronor.

TRANSPORTSKADA

Meddela alltid oss vid transportskada. Skicka ett mail på ordernummer, bild på den trasiga varan där vi tydligt kan se defekten, samt bild på emballaget. Dock senast fem (5) kalenderdagar efter uttaget paket. 

 

EJ UTHÄMTAT PAKET

Det är viktigt att du hämtar ut ditt paket. Om paketet inte hämtas ut och går i retur till oss, debiterar vi dig 300 kronor/paket för att täcka våra kostnader för frakt, returfrakt och administration. Paket som inte hämtas ut hos paketombud  returneras till Miss Sally enligt DHLs fraktbolag av villkor och omfattas inte av ångerrätten  distans och hemförsäljningslagen.  Om en ogiltig retur sänds tillbaka till oss, behåller vi varan tills kunden köpt en ny frakt av oss. Inga återbetalningar görs till kunden  om returen är sänd ogiltig innan affären är uppklarad.

14 DAGARS ÅNGERSRÄTT

Enligt distansköpslagen har du ångerrätt i 14 dagar. Varan skall komma tillbaka i samma skick som försäljningen och du står själv för frakten och transportrisken. Du som kund är ansvarig för transportrisken tills varan är tillbaka på vårt lager. Varor som skadas under transporten eller ej kommer fram, återbetalas ej. Kontakta alltid oss innan du skickar tillbaka något. Vänligen packa väl! Värdet på varan återbetalas , (ej frakten).

BILDER

Vi kan inte garantera att en vara som visas i webbutiken exakt återger de färger som den har i verkligheten. Det kan bero på inställningen på din dator hur färgen återges.

Om du undrar något kontakta oss jennifer@miss-sally.se

Miss Sally innehar F-skattsedel.

Organisationsnummer: 

670426-0162 d

Sociala Medier

Besök oss

Böda Hamnsvägen

387 73 Löttorp

Böda Hamn

(Påsk-Skördefest)

Öppettider

Mån-Fre : 

Lördagar

Söndagar